Ingyenes online webinárium arról, hogyan hat az inzulinrezisztencia a szervezetedre!
Valamint 5 egyszerű tippet is adok neked, amivel sokat tehetsz, hogy hosszú távon megelőzd a diabétesz kialakulását és fokozd az inzulinérzékenységedet.
Dorottya a marosvásárhelyi egyetem Táplálkozástudomány és dietetika karán végzett, és szerezte meg mesterképzését. Az évek során a táplálkozástudomány a szenvedélyévé vált. A munkája, a mindennapjai részét képezi. Imád főzni, recepteket kitalálni és emberekkel dolgozni.
Jelenleg dietetikai szaktanácsadással és csoportos aerobic edzések tartásával foglalkozik. Tanulmányait folytatva rendszeresen részt vesz a különböző külföldi online kurzusokon, képzéseken, annak érdekében, hogy a jövőben minél átfogóbb segítséget tudjon nyújtani a hozzá forduló embereknek.
A táplálkozástudományon belül főbb szakterületei közé tartoznak a szénhidrát-anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, prediabétesz, cukorbetegség), a hormonális rendszerrel összefüggő betegségek.
Szakdolgozatát a policisztás petefészek szindrómáról (PCOS), disszertáció dolgozatát pedig a II. típusú diabéteszről írta.